Slagerij Gelderblom John Korff

Slagerij Gelderblom John Korff

​​​​​​​

BBQ-En doe je met gelderblom barendrecht

Het barbecueseizoen geeft een ieder inspiratie om het buiten koken te optimaliseren. Nieuwe gerechten worden uitgeprobeerd en vaak met smaak opgegeten. Ook dit seizoen zorgen wij weer voor vele specialiteiten voor op de barbecue. Heeft u een keramische of barbecue met deksel is een groot stuk vlees een echte aanrader. Door het langzaam te garen met een lekkere rub of marinade wordt het super mals! Vraag tips aan de slager, wij hebben alle kennis in huis en delen deze graag met u. Als u smult van een lekker stukje vlees, kunnen wij daar ook van genieten! 


Wij hebben ons gespecialiseerd in barbecuepartijen voor groot en klein. Wij kunnen uw barbecue bezorgen en in overleg een afbakservice voorzien. Wij kunnen u compleet ontzorgen en alles als compleet buffet leveren met alles erop en eraan. U hoeft dan alleen nog maar te bestellen en te betalen.

Barbecuefolder ►


Allergenen of dieet informatie? Vraag ernaar in de winkel.

Visliefhebber? Wij hebben diverse visspiezen in ons assortiment.

Kent u ons duurzame en plasticvrij wegwerpservies al?


quality "meatlover" pakket

Spareribs
BBQ chicken spies
Black Angus burger
Grill steak
Porc belly stick

Vanaf 4 personen
prijs pp

16,49

quality "de luxe" pakket

Kipsaté spiesen
Beef steak
Toscaanse spies
Black Angus burger
Varkenshaas brochette

Vanaf 4 personen
prijs pp

14,99

quality "gelderblom" pakket

Kipsaté spiesen
Verse hamburger
Kipfilet gemarineerd
"Special van de slager"

Vanaf 4 personen
prijs pp

9,95

quality "kids"
pakket

Hamburger
BBQ worst
Kipsaté

 
prijs pp

4,50

quality "premium" pakket

Biefstukspies
Italiaanse kipdijspies
Varkenshaas brochette
Quality BBQ-burger
Quality saté spies
Saus naar keuze
Stokbrood met kruidenboter
Rundvleessalade
Salade van het huis

Vanaf 4 personen
prijs pp

18,49

quality "exclusief" pakket

Quality BBQ spies
Black Angus burger
Luxe kipspies
Beef roast steak
Luxe varkenshaasspies
Rundvleessalade
Salade van het huis
Saus naar keuze
Divers brood met diverse toppings

Vanaf 4 personen
prijs pp

19,95

quality "family" pakket

40 kipsaté spiesen
12 kip op stok spiesen
12 varkenshaas medaillonspies
12 filetlapjes gemarineerd
12 hamburgers
12 biefstukspiesen
12 kipshaslicks
Rundvleessalade
Salade van het huis
Stokbrood en kruidenboter
Knoflook-, BBQ en satésaus

Geschikt voor minimaal 20 personen

399,-

quality "compleet" pakket

Rundvleessalade
Salade van het huis
Brood met kruidenboter
Saus naar keuze

Vanaf 4 personen
prijs pp

7,50


 De specialist in groot-vleesspecialiteiten

Heeft u een keramische barbecue, dan raden wij u aan om eens een groot stuk vlees te braden. Een mooi stuk vlees, waar uw hele gezelschap van kan smullen. De rooksmaak, een lekkere marinade en het malste vlees. Pas maar op dat u niet elke week eters heeft met dit cadeautje van de barbecue. 

Flat iron steak - sucade

Picanha - staartstuk

Tomahwak steak - ribeye met lang bot

Tri-tip - liesstuk

Brisket - runderborst

Boston butt - procureur

Porc belly - varkensbuik


Quality Pork-rack

De meesten mensen hebben weleens van een lamsrack gehoord, maar deze heb je natuurlijk ook van het varken. Het gaat hier om het ribgedeelte dat uitgesneden wordt met extra lange ribbeentjes. Een varkensrack is ook een uitstekende keuze voor op de BBQ.
Je kunt het bereiden op verschillende manieren, maar de BBQ geeft het vlees toch een unieke smaak. Neem wel even de tijd voor dit bijzondere stukje vlees.

Ingrediënten

Olijfolie
Keukenzout
Basilicum
Peterselie
Knoflook
Tijm
Zwarte peper

stap 1

Smeer de pork-rack in met olie en bestrooi het met wat zout. Maak een kruidenmengsel van basilicum, peterselie, knoflook, tijm en peper en smeer de pork-rack hier mee in

stap 2

Bereidt een barbecue voor met indirecte hitte en een temperatuur van 140ºC.

stap 3

Leg het daarna op de BBQ met de vetkap omlaag en plaats een braadslede onder het vlees. Zorg dat de uitstekende botjes niet verbranden door ze in aluminiumfolie te wikkelen

stap 4

Sluit de deksel tot het vlees een kerntemperatuur bereikt heeft van 62ºC. Regelmatig insmeren met wat olie/ boter geeft een lekker krokant korstje.