Slagerij Gelderblom John Korff

Slagerij Gelderblom John Korff

Even voorstellen

Sinds 2012 ben ik, John Korff, de slager en ondernemer van de slagerij aan de Gouwe in Barendrecht. Dhr. Van der Hee en zijn voorganger hebben door middel van kwaliteit, klantvriendelijkheid en service iets neergezet waar we tot op heden van mogen genieten. Zuinig op de klanten en strevend naar dagelijkse topkwaliteit.

Ik draai deze winkel al vanaf het begin onder "de Gelderblom" formule, eerst onder eigen huisstijl als Slagerij Schaap. Een club van enthousiaste slagers, die al bijna 40 jaar staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service, zoals slagerij Schaap zich destijds heeft weten te profileren als kwaliteitsslagerij. Inmiddels is de slagerij helemaal in de Gelderblom stijl, met dezelfde kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.

Wij kiezen bewust voor vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Dit draagt mee aan de kwaliteit van het vlees dat bij u op het bord beland. Het Black Angus rundvlees is hier een voorbeeld van. De boerderijen worden ieder jaar gekeurd om de kwaliteit te kunnen garanderen.

In eigen worstmakerij verwerken wij het vlees dagelijks tot ambachtelijke specialiteiten, zoals hammen, rookvlees en fricandeau. In de keuken wordt het vlees samen andere verse ingrediënten bereid tot de heerlijkste kant-en-klare maaltijden, stamppotten en soepen. Ook voor een feestje maken wij de lekkerste hapjes om uw gasten mee te plezieren.

De werkzaamheden die bij ons verricht worden, vallen onder de HACCP-norm, een productiesysteem waarin de voedselveiligheid gewaarborgd is.

Heeft u speciale (dieet-) wensen? Geen probleem, kom langs in de winkel om uw wensen te bespreken. Samen zoeken we naar de juiste oplossing.

John Korff en zijn team
over slagerij gelderblom barendrecht

Tegen de tendens van meer standaardproducten in, brengen wij nog steeds een ruime sortering in vlees en vleeswaren, van een kwaliteit die zeker bovengemiddeld genoemd mag worden, voor u op maat gesneden.
Zo hebben we constant vrijwel alle soorten rundvlees; varkensvlees; kalfsvlees; lamsvlees en kip & kipproducten op voorraad, evenals meer dan 50 soorten worst; fijne vleeswaren; diverse patés en zo'n 15 salades. Dit alles met zorg gefabriceerd, geselecteerd en door velen gewaardeerd.

Aan de inkoop van ons vlees gaat een strenge selectie vooraf, omdat op dit punt geen concessies gedaan worden en alleen topkwaliteit in aanmerking komt voor onze cliënten.
Een andere belangrijke pijler van het bedrijf is de eigen worstmakerij, waar de meeste worstsoorten steeds vers gemaakt worden, zoals hammen, rookvlees, fricandeau e.d.

Tijdens de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad zijn wij met onze Gelderse fijne rookworst bekroond met goud en door te scoren met de hoogste punten NEDERLANDS KAMPIOEN. Arnhem rookworststad is de grootste nationale vakwedstrijd voor Gelderse rookworst in Nederland. Het feit dat onze producten met goud zijn bekroond, geeft aan dat wij een Gelderse rookworst van zeer hoge kwaliteit in ons assortiment hebben.

Daarnaast worden er een aantal maaltijden, stamppotten en soepen in eigen bedrijf gemaakt. Dit alles gebeurt onder HACCP-norm, een door de overheid vastgesteld productiesysteem waarin de voedselveiligheid gewaarborgd is.


Wij zijn sponsor van de Korfbal Vereniging Barendrecht!